Vyhledat zájezd

Varování

Omlouváme se, ale není možné filtrovat více jak 10 destinací najednou.

Varování

Omlouváme se, ale není možné filtrovat více jak 5 typů zájezdů najednou.

Varování

Omlouváme se, ale není možné filtrovat více jak 5 akčních nabídek najednou.

Hotely Císař Ferdinand a St. Florian

Česká republika, Západní Čechy, Loket

Zájezd je volný!
Cena za osobu od 6 475
Strava Snídaně
Ubytování Hotel
Termín 16.12. (Ne) - 23.12. (Ne)
Délka pobytu 8 dní, 7 nocí
Doprava Vlastní doprava
Kód zájezdu 177034395839
Počasí
26 °C - Oblačno
Počasí
26 °C - Oblačno
Cena za osobu od 6 475

Přidat k porovnání Pokračovat

2 dospělí Zobrazit výběr cestujících

Poloha

V bezprostřední blízkosti středověkého hradu Loket. Loket leží na úpatí Slavkovského lesa v meandru řeky Ohře. Historie města sahá do 12. století, kdy byl zde založen královský hrad. Loket býval důležitým královským městem a centrem Loketského kraje. Loket je oblíbeným turistickým cílem. Dominantou města je gotický hrad vypínající se na kamenném ostrohu nad řekou. Malebné centrum města je památkovou rezervací.

Popis

ST. FLORIAN: výtah, café restaurant. CÍSAŘ FERDINAND: stylová restaurace, vlastní pivovar s pivnicí, letní terasa, výtah, sauna, whirlpool, Wi-Fi (zdarma).

Ubytování

1 a 2lůžkové pokoje, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), telefon, TV-SAT. 4lůžkový rodinný pokoj, 2 samostatné ložnice (cena na vyžádání).

Stravování

Snídaně (bufet), za příplatek polopenze (večeře – jednotné menu).

Sport a zábava

SNĚZ CO DOKÁŽEŠ Každé úterý a čtvrtek od 17:00 hodin se na terase hotelu Císař Ferdinand můžete zúčastnit otevírání slovanské podzemní pece. Tu nenajdete nikde jinde na území ČR (nalézá se pod ochrannou známkou). V této peci se nejprve minimálně na tři hodiny rozdělá oheň. Topí se především břízou a bukovým dřevem. Šamotové cihly do sebe natáhnou horkost a selátko je poté naložené a podlité domácím pivem spuštěno na grilu na žhavé uhlí, celá pec se zakryje a šest až sedm hodin se „griluje“. Výhodou je nejenom lahodná chuť, ale i to, že na rozdíl od klasického grilování je sele hotové najednou a není třeba jej postupně odřezávat. Cena za osobu: 450,- Kč (nápoje extra).

Upřesnit termín

Vašemu výběru odpovídá 293 zájezdů.

vyberte
Přidat k porovnání 23.07. - 30.07. (8 dní)
Vlastní Snídaně
Vlastní Snídaně od 6 475 Kč Pokračovat
od 6 475 Kč
Přidat k porovnání 23.07. - 30.07. (8 dní)
Vlastní Polopenze
Vlastní Polopenze od 10 640 Kč Pokračovat
od 10 640 Kč
Přidat k porovnání 24.07. - 31.07. (8 dní)
Vlastní Snídaně
Vlastní Snídaně od 6 475 Kč Pokračovat
od 6 475 Kč
Přidat k porovnání 24.07. - 31.07. (8 dní)
Vlastní Polopenze
Vlastní Polopenze od 10 640 Kč Pokračovat
od 10 640 Kč
Přidat k porovnání 25.07. - 01.08. (8 dní)
Vlastní Snídaně
Vlastní Snídaně od 6 475 Kč Pokračovat
od 6 475 Kč

Poloha

V bezprostřední blízkosti středověkého hradu Loket. Loket leží na úpatí Slavkovského lesa v meandru řeky Ohře. Historie města sahá do 12. století, kdy byl zde založen královský hrad. Loket býval důležitým královským městem a centrem Loketského kraje. Loket je oblíbeným turistickým cílem. Dominantou města je gotický hrad vypínající se na kamenném ostrohu nad řekou. Malebné centrum města je památkovou rezervací.

Popis

ST. FLORIAN: výtah, café restaurant. CÍSAŘ FERDINAND: stylová restaurace, vlastní pivovar s pivnicí, letní terasa, výtah, sauna, whirlpool, Wi-Fi (zdarma).

Ubytování

1 a 2lůžkové pokoje, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), telefon, TV-SAT. 4lůžkový rodinný pokoj, 2 samostatné ložnice (cena na vyžádání).

Stravování

Snídaně (bufet), za příplatek polopenze (večeře – jednotné menu).

Sport a zábava

SNĚZ CO DOKÁŽEŠ Každé úterý a čtvrtek od 17:00 hodin se na terase hotelu Císař Ferdinand můžete zúčastnit otevírání slovanské podzemní pece. Tu nenajdete nikde jinde na území ČR (nalézá se pod ochrannou známkou). V této peci se nejprve minimálně na tři hodiny rozdělá oheň. Topí se především břízou a bukovým dřevem. Šamotové cihly do sebe natáhnou horkost a selátko je poté naložené a podlité domácím pivem spuštěno na grilu na žhavé uhlí, celá pec se zakryje a šest až sedm hodin se „griluje“. Výhodou je nejenom lahodná chuť, ale i to, že na rozdíl od klasického grilování je sele hotové najednou a není třeba jej postupně odřezávat. Cena za osobu: 450,- Kč (nápoje extra).

Partner

Partnerem tohoto zájezdu je

Informace

Zpět na výsledky vyhledávání

Nedávno prohlížené

Zobrazit nedávno prohlížené (0) Vymazat